top of page
Macaroons

Gelateria Bell' Italia

Njerëzit gjithmonë na pyesin: "Çfarë bëni?" Dhe ne gjithmonë përgjigjemi: "Çfarë të duash!" Këtu është një listë e ëmbëlsirave dhe produkteve tona. Nëse dëshironi diçka jashtë menusë, ne do të dëshironim të krijonim diçka të veçantë për ju.

pexels-alleksana-6781807.jpg

Menu

Si një pasticeri lider në zonën e Shkodrës, ne jemi krenarë të shërbejmë çdo ditë ëmbëlsira . Produktet tona të sapopjekura janë bërë me përbërësit më të mirë dhe shërbehen me dashuri. Ejani të na vizitoni dhe trajtojeni veten me produktet e pjekura më të mira në qytet.

gelateria-bell-italia.jpg
pexels-isabella-mendes-4374009.jpg
WhatsApp Image 2022-10-25 at 7.39.28 PM (1).jpeg
pexels-marta-dzedyshko-2775860.jpg
Image by Nathan Dumlao
bottom of page